diumenge, 1 de maig del 2011

NOTÍCIES DEL CAP DE SETMANA

PREPARACIÓ REMENCES

Ahir dissabte vam poder gaudir d'una bona jornada de bici, realitzant l'entrenament que havíem proposat, pensant en la marxa de Terra de Remences del dia 8 de maig. Tot va sortir rodó i el temps ens va respectar. Un total de 15 persones, tant matxacuques com d'altres clubs, ens vam ajuntar als Hostalets per començar a donar pedals sobre les 09:30 hores. Va haver-hi moments per tot, i tant en el planer com en els ports va haver-hi una guerra molt bonica, així com estones tranqulies per compartir vivències amb nous i vells amics. Quan ja veníem de tornada, uns quants valents van voler mesurar les seves forces amb el senyor Bracons, i tots van sortir molt satisfets. Va sortir el planing que teníem previst, amb 115 km pels qui van fer bracons i uns 95 km pels qui no. Un cop tots al cotxe, vam recollir les burres, vam fer un molt bon dinar i pel record queda la foto.
Esperem poder repetir sortides con la d'aquest dissabte molts més dies, i que ens acompanyi gent tant maca com la que va venir: en Joan, en Xavi, el Jordi i la Fina, el Javi, en Miquel, el David, el Quim, el Jordi, en Xevi, el Josep, el Jordi i la Mariona, en Lluís, i el Ricard.
Gràcies a tots, us esperem a la propera!!!!!!!!!
Foto cortesia de Xavi Conchillo. Us recomanem els seu blog.

ALTRES NOTÍCIES.

BREVET 300KM: Aquest dissabte es va celebrar la brevet de 300 km a Manresa. Com no, els nostres companys matxacuques Miquel Labarta i David Vegas, van anar-hi, continuant així la dura preparació per la Paris-Brest-Paris. Un cop tinguem la seva crònica, la penjarem al blog.

BTT: L'Open Tàctic, s'ha agafat uns dies de descans i no tornarem a tenir cursa fins al dia 29 de maig a Selva de Mar. Pels qui volgueu continuar fent alguna cursa de BTT, us deixem l'enllaç del calendari de la federació: Calendari BTT.

Giro d'Itàlia: Aquest proper dissabte 7 de maig comença un Giro d'Italia que promet ser molt emocionant. Aquesta cursa tindrà a la linea de sortida gent com Contador, Nibali, Anton, Menchov, Sastre, "purito" i Kreuziger entre d'altres com a principals favorits. Etapes molt dures, molt llargues i molt continuades, segur que donaran espectacle. En especial, l'etapa del dia 21, serà una autèntica bestiesa: 210 km amb 5 ports, dos d'ells de categoria superespecial: el Monte Crostis i seguidament i acabant al Zoncolan.
Us deixem un enllaç on surten les etapes i més informació detallada punxant AQUÍ.



Abans del cap de setmana, penjarem alguna informació referent a la marxa de Terra de Remences: detalls, consells pels novells, horaris de sortida.......


1 comentari: